Další tip na EuroVíkend v Paříži, tentokrát se jedná o „předletní“ pobyt od pátku 1. června do pondělí 4. června 2012, přičemž odlet z Prahy do Paříže je plánován na večerní hodiny, k návštěvě Paříže by vám tedy měl stačit pouhý jeden den volna, ovšem na druhé straně se za nízkou cenu pobytu, musíte smířit se spánkovým deficitem.

Letenka, zpáteční letenka Praha Paříž za 1 345 Kč jedná se o let nízkonákladových aerolinií easyJet, cena je platná při platbě skrze kartu Visa Electron a nezahrnuje přepravu odbaveného zavazadla. Pokud nepatříte mezi časté klienty „Low Costů“ přikládám náhled velikosti příručního zavazadla které si můžete vzít na palubu letadla zdarma.

Ubytování v Paříži, Hipotel Paris Belleville 1 164 Kč ubytování od soboty 2. června do pondělí 4. června 2012 na osobu (vzhledem k pozdnímu příletu jen dvě noci). Další nabídky ubytování najdete na Booking.com.

Uvedený let nízkonákladových aerolinií easyJet má přistát na letišti Charles de Gaulle okolo 23:00, po této hodině se dostanete z letiště do centra Paříže pouze taxíkem, nebo autobusem Noctilien č. 143, ten vyjíždí z terminálu F2, východ č. 3 z 1. patra, cena jednosměrné jízdenky je 7,60 euro. Autobus vás přiveze na zastávku Gare ‚d Est (kde je metro). Metro ovšem jezdí až od 5:00 hodin!

Jak v Paříži ušetřit za průvodcovské služby, dopravu a Pařížské památky ⇒ fórum.