Pokud nepatříte mezi skalní vyznavače tradičních plavkových destinací, možná Vás zlákají neomezené vnitrostátní lety norského regionálního dopravce Widerøe a část prázdnin strávíte mezi fjordy či za severním polárním kruhem.

Aerolinie Widerøe letos opět nabízí neomezené tarify pro vnitrostátní lety po Norsku. Cestovní období je stanoveno na 19. června až 27. srpna a letenky jsou platné po dobu 14 dnů. Nejdražší tarif, zahrnující celé Norsko (více než 40 destinací z nichž některé jsou za polárním kruhem), stojí €535, tedy v přepočtu cca 14 680 Kč. Cena všech tarifů zahrnuje veškeré poplatky a taxy, jakož i přepravu zavazadla do 23 kg + příruční zavazadlo do maximální hmotnosti 8 kg.

Kempování zdarma: Dle zvykového práva veřejného přístupu, můžete v Norsku stanovat kdekoliv (zdarma), vzdálenost od nejbližší budovy ovšem musí přesáhnout 150 metrů a na jednom místě nesmíte setrvat déle než 48 hodin.

Letenky do Norska: Nejlevnější lety naleznete na AZair.cz, do kolonky ODKUD zadejte Česko a okolí (náhled) dosáhnete tak na překvapivě nízkou cenu.

norsko-foto

Foto: Petr Šmerkl – Wikipedia, licence CC 3.